UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Lift (enligt LLP)

Cramo AB


Kort om utbildningen

Längd: 1 dag
Pris: fr. 2 450:- exkl. moms
Arrangör: Cramo AB

Anmäl intresse

Kursbeskrivning


Kursen följer Liftutbildningsrådets (LUR) liftläroplan (LLP) och följer den internationella standarden SS-ISO 18878:2013.

Kursmål


Målet med utbildningen är att ge deltagaren grundläggande kunskaper och färdigheter som möjliggör en säker materialhantering och att minska personskadorna.

För vem


Utbildningen vänder sig till alla som använder mobila arbetsplattformar, även till arbetsledare och skyddsombud som ska kunna planera arbetet med och runt liftar.

Deltagaren måste ha fyllt 18 år och ha god förståelse för det svenska språket. Inga övriga förkunskaper krävs.

Om arrangörenCramo AB

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen. Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Kontakt

08 623 54 00

cramo.se

Box 4027
169 04 Solna Sverige

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Lift (enligt LLP)