UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Heta Arbeten

Cramo AB


Kort om utbildningen

Längd: 1 dag
Pris: fr. 3 050:- exkl. moms
Arrangör: Cramo AB

Kan företagsanpassas
Den här kursen kan företagsanpassas, skicka en intresseanmälan för att få en offert


Anmäl intresse


Alla som skall utföra Heta Arbeten (vilka medför uppvärmning eller gnistbildning), är brandvakt eller tillståndsansvarig måste ha ett certifikat för Heta Arbeten.

Denna utbildning ger detta certifikatet, vilket också är ett krav för att försäkringarna skall gälla.

Kursbeskrivning


Cramoskolan genomför utbildningarna i samarbete med Svenska Brandskyddsföreningen i Stockholm och följer Svenska Brandskyddsföreningens kursplan.

• Allmänt om brandfarliga heta arbeten
• Brandskyddsorganisation
• Brandkunskap, brandsläckning & släckutrustning
• Förebyggande brandskydd
• Brandfarlig vara samt EX -miljö
• Tätskiktsarbete
• Bränder som orsakats av Heta Arbeten

Kursmål


Du skall efter kursen känna till vad som menas med brandfarliga heta arbeten, kunna bedöma vad som skall göras enligt checklistan, kunna hantera handbrandsläckare och kunna hantera gasflaskor vid brand.

Efter genomförd utbildning erhålls certifikat av Brandskyddsföreningen. 
Certifikatet är giltigt i 5 år.

För vem


Alla som arbetar med brandfarliga heta arbeten t.ex. svetsning, skärning, lödning, arbete med varmluftspistol eller sliprondell samt övriga arbeten som kan orsaka uppvärmning och gnistbildning. Även arbetsledare, entreprenörer och företagsledare som är beställare av Heta Arbeten och därmed har det formella brandskyddsansvaret.Inga förkunskaper krävs.

Om arrangörenCramo AB

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen. Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Kontakt

08 623 54 00

cramo.se

Box 4027
169 04 Solna Sverige

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Heta Arbeten