UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Härdplaster - kemiska arbetsmiljörisker Webinar

Cramo AB


Kort om utbildningen

Pris: fr. 2 250:- exkl. moms
Arrangör: Cramo AB

Anmäl intresse

Kursbeskrivning


Arbete med härdplaster kan vara hälsofarligt därför behöver den som arbetar med dessa ha erforderlig utbildning samt genomgått hälsoundersökning.

Kursmål


Utbildningen ger deltagarna kunskap om hur härdplaster ska hanteras på ett säkert sätt för att minimera risken för överkänslighet och allergi.

För vem


Personal som arbetar  med eller leder arbete med härdplaster. Dessa kan vara t.ex. polyuretaner, syraanhydrider, epoxy, uv-lack, fogfria golv och mycket annat.
Enligt kraven i AFS 2014:43 - Kemiska arbetsmiljörisker.
Deltagaren måste ha god förståelse för det svenska språket. Inga övriga förkunskaper krävs.

Vad behöver du som deltagare tänka på inför webbutbildningen:
  • Utbildningen genomförs via ZOOM ett digitalt verktyg för möten och utbildningar.
  • Du som deltagare behöver ha en dator med kamera och mikrofon. Headset rekommenderas. Vi ser helst att kameran är påslagen under hela kurstillfället.
  • På din bokningsbekräftelse finns en länk bifogad som du klickar på alt kopierar in i adressfältet i din webbläsare. Det är bra om du innan kursstart provar att följa länken för att se att allt fungerar. Vid kursstart kommer du första att  hamna i ett väntrum och släpps in när kursen startar.
  • Du behöver ha legitimation tillgänglig för att visa upp på kurstillfället.
  • Har du frågor kontakta Cramoskolan på 08-623 55 30.

Om arrangörenCramo AB

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen. Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Kontakt

08 623 54 00

cramo.se

Box 4027
169 04 Solna Sverige

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Härdplaster - kemiska arbetsmiljörisker Webinar