UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Arbetsrätt

Consensus Sverige AB


Kort om utbildningen

Längd: 2 dagar
Arrangör: Consensus Sverige AB

Anmäl intresse
Under den här kursen lär du dig vad arbetsrätt innebär i praktiken. Den ger dig verktygen för att veta hur du kan och bör agera i olika situationer. Du får också färdiga dokumentmallar och möjlighet att diskutera konkreta situationer med kursens utbildare.

Kursmål


Målsättningen med den här kursen är att du ska ha tillräckliga kunskaper för att kunna hantera de flesta arbetsrättsfrågor eller besvärliga situationer med lagen i ryggen utifrån MBL och LAS. Du får rätt kunskap för att minska risker för konflikter, tvister, skadeståndskrav och andra problem.

För vem


HR samt Chefer med personalansvarInnan du kommer till kursen får du möjlighet att i förväg skicka frågor till kursledaren om situationer eller undringar kopplade till din arbetsplats-/ situation. Vi stämmer av vad du har för bakgrund, vilken arbetsroll du har och vilka utmaningar du möter i din vardag. Det gör att vi kan anpassa kursen och göra den mer praktiskt tillämpad.

Om arrangörenConsensus Sverige AB

Consensus är ett modernt kompetensföretag som startades 2002, till en början som ett renodlat utbildningsföretag. 

2008 utvecklades affärskonceptet till att erbjuda en helhetslösning för kunden - Strategisk kompetensförsörjning. En arbetsmetod för att ständigt utveckla befintliga och nya resurser dvs de grundläggande förutsättningarna för att nå företagets mål.

Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden över tid. Vi har en välfylld "verktygslåda" som hjälper våra kunder att ha rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle.  Vi är kompetensen ni behöver!

   

Konsulttjänster
Vi skall tillgodose främst tillverkande företags behov av en rörlig organisation med hjälp av kvalificerade konsulter. Konsulternas kompetens skall alltid motsvara uppdragets art, något som vi säkerställer på ett effektivt sätt via vårt affärsområde Utbildning. 

Utbildning
Vi skall leverera marknadens bästa utbildningar inom Ledarskap, Teknik och Affärsutveckling. Det görs huvudsakligen genom upplevelsebaserad inlärning i både öppna och företagsanpassade utbildningar. Vi kompletterar även med mentorer och coachingstöd i samband med konsultation eller implementering av ett nytt arbetssätt.

Rekrytering och HR-stöd
Genom vår gedigna erfarenhet av rekrytering, secondopinion och karriärväxling erbjuder vi ett professionellt stöd till företag och organisationer av varierande storlek och i olika branscher. Kundnyttan står helt i centrum där vårt mål är att på ett väsentligt sätt bidra till våra kunders framgång.

Kontakt

019-26 54 10

www.consensus.nu

Aspholmsvägen 9
70227 Örebro

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Arbetsrätt