UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Vad händer med 3:12-reglerna? - Insidesinformation

Wolters Kluwer Scandinavia AB


Kort om utbildningen

Längd: 1 dag
Pris: fr. 1 500:- exkl. moms
Arrangör: Wolters Kluwer Scandinavia AB

Anmäl intresse
Under dagen kommer vi bland annat att diskutera och undersöka hur vi kan bli bättre på att lyssna och förstå våra kunder och deras behov. Hur vi som konsulter – med redovisningsarbetet som grund – kan förmedla det vi ser och det vi kan på ett sätt som kunden faktiskt kan ta till sig och ha nytta av i sitt företagande.

Dagen varvas med föreläsarnas egna erfarenheter och grupparbeten där diskussionen är viktig.
Genom olika praktiska exempel vill vi visa hur man på ett ofta enkelt sätt kan lyfta blicken från produktion till att öka kundnyttan. Vi kommer också visa hur du kan förstärka din rådgivning med hjälp av olika funktioner i programmen från Wolters Kluwer.

Målet är att alla deltagare ska få med sig en ökad förståelse för vad som krävs för att man ska utveckla sig själv som rådgivare och bli en mer pedagogisk redovisningskonsult.

I kursavgiften ingår boken Ordning och Reda – Pengar på Fredag som skrivits av Vivi-Anne Segertoft som är en av föreläsarna på denna dag.Tider

09.00 - 09.30  Registrering samt kaffe och fralla
09.30 - 16.00  Utbildning med avbrott för lunch ca 12.30-13.30.


Kursbeskrivning


Välkommen till en minst sagt annorlunda, inspirerande och rolig dag – sprängfylld med kunskap, erfarenhet, skratt och igenkänning. Och naturligtvis även mängder med praktiska råd och tips på hur du kan utveckla din egen yrkesroll.

Förhoppningsvis kommer den här kursdagen att få dig att tänka nytt också på hur du använder det ekonomiska språket så att dina kunder förstår dig bättre. Om inte annat vågar vi lova dig en välbehövlig vitamininjektion.Föreläsare

 
Vivi-Anne och Annette Segertoft, Segertoft & partner

 

Vivi-Anne Segertoft

Vivi-Anne Segertoft är en passionerad företagsledare, opinionsbildare och inspiratör. Hon driver ekonomibyrån Segertoft & partners, med kontor både i Uddevalla och Trollhättan. Hon är också författaren till handboken ”Ordning och reda. Pengar på fredag”.

 

Annette Segertoft

Annette Segertoft arbetar som auktoriserad redovisningskonsult och har flera års erfarenhet av att agera proaktivt och rådgivande i sin yrkesroll – något som hennes kunder uppskattar enormt.

 

För vem


Kursen riktar sig till redovisningskonsulter som tycker att Reko’s krav på proaktivitet och konsulttänk är lite svårt att få till rent praktiskt. Vi bygger upp dagen med praktiska exempel, kopplade till våra egna erfarenheter, och naturligtvis spännande diskussioner.

Övrigt

Du får tillgodoräkna dig aktualitetstimmar som medlem i SRF och FAR på våra kurser.Om arrangörenWolters Kluwer Scandinavia AB

Wolters Kluwer Scandinavia AB

When you have to be right.
Wolters Kluwer är en ledande global koncern med lösningar inom information, programvara och tjänster.Vi hjälper yrkespersoner inom skatt, ekonomi och juridik att effektivt och tryggt fatta kritiska beslut på saklig grund.

För dig med höga krav
Vår ambition är att du som arbetar med redovisning, revision, skatt och ekonomi ska kunna jobba så effektivt som möjligt och hjälpa dina uppdragsgivare att fatta kloka och trygga beslut. Då behöver du den smidigaste och smartaste programvaran, den bästa utbildningen och de senaste nyheterna inom ditt område.

 

Vår drivkraft är att kunna erbjuda dig allt detta och på så sätt också bidra till din framgång.

Kontakt

031-775 17 00

https://www.wolterskluwer.com/sv-se/solutions/skatt-ekonomi


414 63 Göteborg Sverige

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Vad händer med 3:12-reglerna? - Insidesinformation