UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Capego Bokslut programrepetition och frågestund

Wolters Kluwer Sverige AB


Kort om utbildningen

Längd: 1 dag
Pris: fr. 2 950:- exkl. moms
Arrangör: Wolters Kluwer Sverige AB

Anmäl intresse

Kursbeskrivning


Teori varvas med visning i programmet

 

Vi går igenom tankarna bakom K3 och vad som skiljer regelverket från de övriga regelverken. Du får se hur du arbetar praktiskt med K3 i programvaran Bokslut vid övergången till K3, hur du gör komponentavskrivningar samt hur du upprättar de olika delarna av årsredovisningen – förvaltningsberättelse, resultaträkning, balansräkning, värderingsprinciper och noter.

Bokslut har ett omfattande stöd för dig i varje moment och här får du se hur du använder stödet för att underlätta ditt arbete.

Vi kommer även in på hur du hanterar förändringarna i Årsredovisningslagen från den 1 januari 2016 med hjälp av Bokslut. 

Tider

09.00 - 12.00 

Information om inloggning med mera till webbkursen skickas i god tid innan kursstart.

För vem


Kursen vänder sig till dig som ska upprätta bokslut för K3-bolag och behöver veta mer om både reglerna men också hur du använder programmet på bästa sätt för mesta möjliga hjälp.

Övrigt

Arbetar du mest med K2-bolag och enbart är intresserad av att lära dig programmet rekommenderar vi i stället vår kurs Bokslut programintroduktion för bokslutsvana.

Har du inte gjort bokslut tidigare och vill lära dig både programmet och bokslutsteori rekommenderar vi i stället vår kurs Bokslut teori och programintroduktion, 2 dagar.

 

Du får tillgodoräkna dig aktualitetstimmar som medlem i Srf konsulterna och FAR på våra kurser.

Du bör ha vana av att upprätta bokslut och någon vana av att ha arbetat med programmet.

Om arrangörenWolters Kluwer Sverige AB

Wolters Kluwer Sverige AB

Wolters Kluwer är en ledande global koncern med lösningar inom information, programvara och tjänster. Vi hjälper yrkespersoner inom juridik, skatt, finans samt hälso- och sjukvård att effektivt och tryggt fatta kritiska beslut på saklig grund. Kunderna använder våra tjänster och lösningar som stöd för att navigera alla de komplexa nivåer av data och regler som styr dagens affärs- och förvaltningsverksamhet.

Kontakt

031-775 17 00
www.wolterskluwer.se


106 47 Stockholm

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Capego Bokslut programrepetition och frågestund