UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Nya Årsredovisningslagen

Wolters Kluwer Sverige AB


Kort om utbildningen

Längd: 1 dag
Pris: fr. 5 600:- exkl. moms
Arrangör: Wolters Kluwer Sverige AB

Kan företagsanpassas
Den här kursen kan företagsanpassas, skicka en intresseanmälan för att få en offert


Anmäl intresse

Kursbeskrivning


En lönsam kurs som passar både rådgivare och engagerade företagare. Vi går igenom steg för steg hur du planerar resultatet i företaget och i privatekonomin. Du ska kunna få ut mesta möjliga privat till minsta möjliga kostnad för företaget. På kort sikt handlar det om att öka inkomsten till lägre skatt. På längre sikt skapas grunden för att nå livsmål och så småningom få en tryggad ålderdom.

Genomgången är praktisk och konkret. Du får genomgång av hur du får stöd av programmen Skatt och Bokslut och du får med dig en omfattande dokumentation från kursen som du kan använda som checklista under lång tid framåt.

Du som är rådgivare får ett lyft i din aktiva rådgivning. Du som är företagare kan med hjälp av kursen bli en aktiv part, tillsammans med din rådgivare, i att utveckla företagets och din privata ekonomi.

Kursen bygger på boken ”Resultat- och inkomstplanering” av Peter Berg som också är lärare på denna kurs. Du kommer kunna beställa boken till ett rabatterat pris när du går kursen. 

Tider

Heldag:

09.00 - 09.30  Registrering samt kaffe och fralla

09.30 - 16.30  Utbildning med avbrott för lunch ca 12.00-13.00.

För vem


Målgruppen är rådgivare såsom redovisningskonsulter och revisorer samt företagare.

Övrigt

Vill du lära dig vårt bokslutsprogram från grunden rekommenderar vi att du också går vår kurs Bokslut programintroduktion för bokslutsvana.

 

Vill du lära dig vårt skatteprogram från grunden rekommenderar vi att du också går vår kurs Skatt programintroduktion för konsultbolag eller Skatt programintroduktion för aktiebolag.

 

Du får tillgodoräkna dig aktualitetstimmar som medlem i Srf konsulterna och FAR på våra kurser. 

 

Som förmånskund hos oss får du 10% rabatt på ordinarie pris på alla programkurser.

Om arrangörenWolters Kluwer Sverige AB

Wolters Kluwer Sverige AB

Wolters Kluwer är en ledande global koncern med lösningar inom information, programvara och tjänster. Vi hjälper yrkespersoner inom juridik, skatt, finans samt hälso- och sjukvård att effektivt och tryggt fatta kritiska beslut på saklig grund. Kunderna använder våra tjänster och lösningar som stöd för att navigera alla de komplexa nivåer av data och regler som styr dagens affärs- och förvaltningsverksamhet.

Kontakt

031-775 17 00
www.wolterskluwer.se


106 47 Stockholm

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Nya Årsredovisningslagen