UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Lön Semester

Wolters Kluwer Sverige AB


Kort om utbildningen

Längd: 2 dagar
Pris: fr. 8 400:- exkl. moms
Arrangör: Wolters Kluwer Sverige AB

Anmäl intresse

Kursbeskrivning


På våra semesterkurser lär du dig räkna semester manuellt samt att sköta hela semesterhantering i löneprogrammet. Vår semesterkurs omfattar två dagar.

Vi går igenom semesterlagen. Vi tittar på uträkningar enligt sammalönsprincipen och enligt semesterlagen procent. Vi räknar semesterdagar och semesterlön manuellt. Vi lär oss hur inställningarna ska vara i personal- och löneartsregistret och genomför ett semesterårsskifte. Vi lär oss vilka lönearter vi ska använda vid utbetalning av semester.

Dag två går vi in djupare på hur inställningarna ska vara i de olika registren, semesteravtal, personalregister och löneartsregistret. Vi gör ett nytt semesterårsskifte och lär oss hur man rättar i detta.

Vi tittar på semesterlöneskulden och hur man konterar den. Byte av semesteravtal, semester i kalendariet. Efter genomgången kurs ska du självständigt kunna hantera semesterfunktionerna i löneprogrammet.

För vem


För dig som ska lära dig räkna semester manuellt samt att sköta hela semesterhantering i löneprogrammet.

Övrigt

Du får tillgodoräkna dig aktualitetstimmar som medlem i SRF och Far på våra kurser.

Som förmånskund hos oss får du 10% rabatt på ordinarie pris på alla programkurser.

Om arrangörenWolters Kluwer Sverige AB

Wolters Kluwer Sverige AB

Wolters Kluwer är en ledande global koncern med lösningar inom information, programvara och tjänster. Vi hjälper yrkespersoner inom juridik, skatt, finans samt hälso- och sjukvård att effektivt och tryggt fatta kritiska beslut på saklig grund. Kunderna använder våra tjänster och lösningar som stöd för att navigera alla de komplexa nivåer av data och regler som styr dagens affärs- och förvaltningsverksamhet.

Kontakt

031-775 17 00
www.wolterskluwer.se


106 47 Stockholm

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Lön Semester