UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Lift Repetition

Eldupphör AB


Kort om utbildningen

Pris: fr. 1 900:- exkl. moms
Ort: Malmö
Arrangör: Eldupphör AB

Anmäl intresse
För dig som ska förnya ditt lift certifikat och använder regelbundet lift eller mobil arbetsplattform i arbetet. Tidigare certifikat måste uppfylla kriterier under nedan rubrik, förkunskaper. För att förnya ditt certifikat krävs det att du utför praktik med lift enligt läroplanen. Certifikatet är därefter giltigt i 5år med behörigheterna A1,A3 + B1,B3. Tidsåtgång är ca4 timmar inklusive pauser. Utbildningen hålls i Malmö.


Kursbeskrivning


UTBILDNINGSINNEHÅLL
Kursorientering
Skötsel och daglig tillsyn
Säkert arbetssätt
Lagar och arbetarskydd
Praktiska övingar 
Kunskapsprov

För vem


Ska kunna uppvisa ett utbildningsbevis (lift certifikat) för grundläggande liftutbildning enligt LLP Korten ska bära LURS symbolMan ska ha arbetat regelbundet med liftar och mobila plattformar

Om arrangörenEldupphör AB

 

STOLTA UTBILDARE OCH KONSULTER SEDAN 2010

Med gemensamma kunskaper och erfarenheter grundades Eldupphör av brandmännen Andreas och Christopher. Sedan 2010 har det hänt en hel del, personalstyrkan har mer än fördubblats och numera finns ett större utbud av både utbildningar, konsulttjänster, säkerhetsprodukter och service.

Alla utbildare och konsulter har gedigen kompetens inom säkerhet med lång erfarenhet av att stå framför publik. Vår kunniga personal arbetar främst med att sprida kunskap inom områdena arbetsmiljö, brand och säkerhet.

När du kontaktar oss för företagsspecifik utbildning och konsultation är vi flexibla med tid, plats och fördjupande innehåll. Vi utbildar verksamheter i hela Skåne och angränsande län och självklart kan vi även ställa upp på kvällar och helger.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

Kontakt

010 – 173 50 20

https://eldupphor.se/

Stekelgatan 4b
212 23 Malmö Sverige

Kurstillfällen

Malmö

2023-06-15 | 1 900:-
Anmäl intresse
2023-06-22 | 1 900:-
Anmäl intresse
Visa fler
2023-06-29 | 1 900:-
Anmäl intresse
2023-09-21 | 1 900:-
Anmäl intresse

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Lift Repetition

Tillfälle