UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

BAS PU

Eldupphör AB


Kort om utbildningen

Längd: 1 dag
Pris: fr. 3 490:- exkl. moms
Arrangör: Eldupphör AB

Anmäl intresse
I priset ingår intyg och digitalt kursmaterial, tbildningen hålls både på plats hos oss i Malmö och via datorn på distans

Kursbeskrivning


UTBILDNINGSINNEHÅLL Byggjuridik Arbetsmiljölagen (AML) Arbetsmiljöförordningen Föreskrifter Arbetsmiljöverket Ansvarsfördelning inom ett byggprojekt Rollen som BAS P/U Upprätta arbetsmiljöplan (AMP) Riskanalyser och bedömningar samt kunskapsprov

För vem


För dig som är byggarbetsmiljösamordnare,Ingen förkunskap krävs

Om arrangörenEldupphör AB

 

STOLTA UTBILDARE OCH KONSULTER SEDAN 2010

Med gemensamma kunskaper och erfarenheter grundades Eldupphör av brandmännen Andreas och Christopher. Sedan 2010 har det hänt en hel del, personalstyrkan har mer än fördubblats och numera finns ett större utbud av både utbildningar, konsulttjänster, säkerhetsprodukter och service.

Alla utbildare och konsulter har gedigen kompetens inom säkerhet med lång erfarenhet av att stå framför publik. Vår kunniga personal arbetar främst med att sprida kunskap inom områdena arbetsmiljö, brand och säkerhet.

När du kontaktar oss för företagsspecifik utbildning och konsultation är vi flexibla med tid, plats och fördjupande innehåll. Vi utbildar verksamheter i hela Skåne och angränsande län och självklart kan vi även ställa upp på kvällar och helger.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

Kontakt

010 – 173 50 20

https://eldupphor.se/

Stekelgatan 4b
212 23 Malmö Sverige

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för BAS PU