UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

eSAM - Webbutbildning (Löpande start 1/2 dag)

AB Kompetensutveckla i Sundsvall


Kort om utbildningen

Längd: 1 dag
Pris: fr. 2 490:- exkl. moms
Arrangör: AB Kompetensutveckla i Sundsvall

Anmäl intresse
SAM webbutbildning

Kursbeskrivning


Utbildningen ska ge deltagaren kunskaper om föreskriften Systematiskt Arbetsmiljöarbete (AFS 2001:1) och skapa en förståelse för vad som krävs för att bedriva ett fungerande SAM. SAM online ges som en videokurs och under utbildningen så går vi igenom föreskriften Systematiskt arbetsmiljöarbete och de minimumkrav som ställs på ett ledningssystem för arbetsmiljöarbetet och grunderna för att få till ett väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi kommer under utbildningen också att presentera en hel del material som ni kan ha nytta av i ert arbetsmiljöarbete. Detta material finns att ladda ner på vår hemsida sedan efter utbildningen.
Du har 60 dagar på dig att slutföra SAM online från det att du via mail fått dina inloggningsuppgifter. Under de 60 dagarna kan du logga in och göra om webbutbildningen så många gånger du vill. SAM online tar ca 3 - 8 timmar att genomföra beroende på tidigare utbildning, datavana och arbetslivserfarenhet.
Efter godkänt test kan du skriva ut ditt utbildningsbevis direkt.

Kursmål


Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

  • De krav som reglerar det systematiska arbetsmiljöarbetet med en fördjupning i föreskriften SAM - systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Sambandet mellan en bra arbetsmiljö, det systematiska arbetsmiljöarbetet och utvecklingen av organisationen

För vem


Kursen vänder sig till chefer, arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur föreskriften SAM - Systematiskt arbetsmiljöarbete skall tolkas och hur arbetsmiljöfrågor skall hanteras i organisationen.Inga förkunskaper krävs.

Om arrangörenAB Kompetensutveckla i Sundsvall

Kontakt

+46 102 06 76 20

http://www.kompetensutveckla.se

Paviljongvägen 17
852 40 Sundsvall Sverige

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för eSAM - Webbutbildning (Löpande start 1/2 dag)

Tillfälle