UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

eArbete på Väg - Webbutbildning (Löpande Start 1/2 dag)

AB Kompetensutveckla i Sundsvall


Kort om utbildningen

Längd: 1 dag
Pris: fr. 995:- exkl. moms
Arrangör: AB Kompetensutveckla i Sundsvall

Anmäl intresse
Säkerhetsutbildning för arbete på väg.

Kursbeskrivning


Utbildningen behandlar framförallt följande punkter: - Allmänt om vägarbeten. - V3 principen. - Tillåtna vägmärken på fordon, dess funktion och handhavande. - Lykto på fordon. - Grundläggande bestämmelser i arbetsmiljölagen och föreskrifter. - Riskanalys. - Regler för förare av väghållningsfordon. - Förare av fordon med skyddsfunktion på motorvägar. - Arbetsmetoder.


Du har 60 dagar på dig att slutföra denna utbildning från det att du via mail fått dina inloggningsuppgifter. Under de 60 dagarna kan du logga in och göra om webbutbildningen så många gånger du vill. Utbildningen tar ca 3 - 8 timmar att genomföra beroende på tidigare utbildning, datavana och arbetslivserfarenhet.
Efter godkänt test kan du skriva ut ditt utbildningsbevis direkt.

Kursmål


Deltagaren ska förstå vad det egna beteendet betyder för säkerheten. - Deltagaren ska kunna utrusta och utmärka sitt eget fordon samt ha kunskap om var och hur fordonet ska placeras för att uppnå optimal säkerhet och bästa tänkbara arbetsmiljö. - Deltagaren ska kunna identifiera risker och hitta lösningar för att skapa en säker arbetsplats.

För vem


Arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om vägarbeten på allmänna vägar, oavsett om det är byggande, underhåll eller drift.Inga förkunskaper krävs.

Om arrangörenAB Kompetensutveckla i Sundsvall

Kontakt

+46 102 06 76 20

http://www.kompetensutveckla.se

Paviljongvägen 17
852 40 Sundsvall Sverige

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för eArbete på Väg - Webbutbildning (Löpande Start 1/2 dag)

Tillfälle