UtbildningDirekt använder sig av cookies för att förbättra din användarupplevelse.
Jag har förstått
Vad är cookies?

Crossover Längd

Svenska Skidanläggningars Organisation


Kort om utbildningen

Längd: 3 dagar
Pris: fr. 3 710:- exkl. moms
Arrangör: Svenska Skidanläggningars Organisation

Anmäl intresse
Fördjupning i disciplinen längdskidåkning i klassisk åkning. Personlig färdighet, teknik och metodik m m. Utbildningen förbereder deltagaren i rollen som instruktör i längdskidåkning för åkare upp till god motionsnivå.
Boende, mat och skipass ingår inte i utbildningspriset.Kursbeskrivning


Fördjupning i disciplinen längdskidåkning i klassisk åkning. Personlig färdighet, teknik och metodik m m. Utbildningen förbereder deltagaren i rollen som instruktör i längdskidåkning för åkare upp till god motionsnivå. I utbildningspriset ingår moms, löner till instruktörer och utbildningsmaterial, intyg och eventuella certifieringar. Till utbildningen tillkommer kostnader för logi, mat och eventuellt skipass.

Kursmål


Fördjupning i disciplinen längdskidåkning, klassisk åkstil. Personlig färdighet, teknik och metodik m m.

För vem


Genomförd och godkänd teori och undervisning Skidor Instruktör 2 (SLAO friluftsfrämjandet eller SSF), samt minst fyra veckors självständigt arbete i skidskolan efter utbildningen. Deltagaren ska kunna åka längdskidåkning i klassisk stil på god motionsnivå.

Om arrangörenSvenska Skidanläggningars Organisation

Svenska Skidanläggningars Organisation är sedan 1978 skidanläggningarnas bransch- och intresseorganisation. Organisationen har 350 medlemmar inom utförsåkning, skidskola och tillverkare av bland annat liftar, snösystem mm. SLAO arbeta för utveckling av säkerhetsfrågor kring liftar och nedfarter, samordna ordningsfrågor, föreskrifter och åknormer. SLAO är rådgivande organ till medlemmar och myndighet, samordna utbildningsfrågor och medverka till utveckling av utförsåkningsanläggningar.

Kontakt

063-132395

https://www.slao.se

Pedagogens väg 2
83140 Östersund Sverige

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för Crossover Längd